Titánium műköröm zseléJelenleg a piacon igen széles kínálat van építő műköröm zselék tekintetében. Az alábbiakban a legmagasabb minőségi igényt kielégítő Crystal Nails építő zselékhez adunk útmutatót, hogy melyiknek mi a speciális tulajdonsága - megkönnyítve ezzel a vásárláshoz a választást.

Az egyik legnépszerűbb köröm zselé a TITÁNIUM Xtreme, nem véletlenül jelzi a gyártó 5 csillaggal, a minősége tehát megkérdőjelezhetetlen. Közepes sűrűsége a kezdőknek könnyebbség, a profiknak pedig gördülékeny munkát biztosít. A köröm zselé különleges tulajdonsága az, hogy a C ív építésekor az anyag a helyén marad, akár a porcelán, a lámpa alatt nem terül ki a körmök szélére.

Az Xtreme Pink üvegszálas műköröm zselé elengedhetetlen kelléke a francia körmöknek! A közepes sűrűsége miatt könnyű felhordani, a gyönyörű áttetsző rózsaszín színe pedig a körömágy-hosszabbító zselé színátmenetét tompítja. Ezáltal biztosítja a láthatatlan lenövést. Az üvegszál erősítése bivaly erőssé teszi a körmöt, azonban a lámpázást kezdjük 20 másodpercig szórt UV fényben.

Az Xtreme White hófehér építő zselé sűrű, "jól szálazható", kiváló mosolyvonalat biztosító anyag. A magas fehér pigment tartalma ellenére is 3 perc alatt megköt! A mosolyvonalat ezzel az anyaggal a kezdők is biztonsággal a helyére igazíthatják, ha szükséges, egy lapos, ferde végű, kitörölt zselés ecsettel.

Az Xtreme műköröm zselék rengeteg kiváló tulajdonsággal rendelkeznek. Kitűnően alkalmasak a hajlításra; közel hasonló módon, mint a porcelán. A megfelelő időben meghajlított és köttetett zselés körmök nem törnek és esztétikailag hasonlóak lesznek porcelán társaikhoz. Az Xtreme köröm zselé használata bátran ajánlható kezdőknek, haladóknak kötelező, igényes vendégkör esetén pedig elengedhetetlen!

B.E.

Bejelentkezés

Műkörmös városok

Műkörmös Budapest
Műkörmös Ceglédbercel
Műkörmös Tiszaeszlár
Műkörmös Makó

Hirdetés

Köröm minták - francia köröm
UV lámpa - műkörömépítéshez
Műkörmös kereső oldal
Műkörömépítő tanfolyam
Csiszológép - 1 év garanciával
Műkörmös állások - állásbörze