Builder clear 1. építő műköröm zseléMűköröm zseléket bemutató cikksorozatunk második részében a Crystal Nails köröm zselék két nagy csoportját, az átlátszó műköröm zseléket és a fehér építő zseléket vesszük górcső alá.

A klasszikus víztiszta átlátszó építő zselék egyik élenjárója a Builder Clear I. számú anyaga. A jégkék színe a fehér véget még fehérebbé varázsolja, a francia körmök megsárgulása kizárt! A sűrűsége szép C ív építésre teszi alkalmassá, fixálás után pedig matt felülete lesz. Erős kötése miatt a vendég körmét az első 20 másodpercben kizárólag a lámpa elé tegyük, szórt UV fénybe. Bármilyen alapkörömhöz javasolható, kifejezetten támogatott a francia körmökhöz.

A Builder Clear II. építő zselé az előző anyag ikertestvére. Minden műkörmös fiókjában ott a helye, a legközkedveltebbek egyike. A közepesen lány, víztiszta színe minden színes köröm alá és borítására kiválóan alkalmas. A kezdők szerelmese, hiszen kis igazítás után a csúszórétegen szinte magától terül. 3 perces kötésidő után tükörfényesre köt, fixálás után szinte kiküszöbölhető a formára reszelés. Nagyon haladós és még annál is népszerűbb építő zselé.

BaseGel alapozó műköröm zseléHatalmas siker a legújabb fejlesztésű BASE GEL Universal, az új, lakkozós kiszerelésben. Csodálatos összetevői és tulajdonságai révén kiváló tapadást biztosít a legmakacsabb és legproblémásabb alapkörömhöz is. Nem lesz többé levegős a műköröm, ha megfelelő előkészítés során ezt használod! Jól bírja a hajlítást, de kiváló a gel- lakkok alá is. A francia körmök BASE GEL-es alapozása után a Cover Pink zselé nem terül ki a kötés során, hanem a helyén marad! A kezdők ezzel az alapozóval azonnali sikereket érhetnek el!

A GUMI GEL a kifejezetten puha alapkörmű vendégeknek ajánlott, hiszen jól koordinálja a természetes körömlemez minden irányú hajlását. Jellemzője, hogy vágható, jól formázható és könnyen reszelhető. A problémás körmű, agyonreszelten érkezett vendégek megmentője. Fontos tudni, hogy ha ezzel építünk, ne tegyünk rá Top Shine Gélt (fényzselét) mert a két anyagnak különbözik a hajlékonysága. A GUMI GEL fényzseléje az Easy Off Top gél.

BuilderWhite fehér építő zseléKifejezetten visszafogott, elegáns vendégek kedvence a Builder Soft White tört-fehér építő zselé. A különlegesen szép színű zselé alkalmas alapozásra és borításra egyaránt, illetve hold építésre ugyanúgy. Vakítóan fehér zselével kombinálva minden szezonra divatos körmöt készíthetünk vele.

A Builder White ennek a termékcsaládnak a fehér építő zseléje. Francia vég kialakításához tökéletes választás. Vakítóan fehér, ajánlott minden igényes körmösnek, kiváló árfekvésű zselé. A tökéletes terülő képessége folytán azonban a kezdő körmösök kedvence.

B.E.

Bejelentkezés

Műkörmös városok

Műkörmös Budapest
Műkörmös Hatvan
Műkörmös Pécs
Műkörmös Ajka

Hirdetés

Műkörömépítés - szolgáltatók
Műkörmös oktatás - Crystal Nails
Körömlakkok - a Crystal Nailstől
Gél lakk színek - CN-től
Műköröm tanfolyam Debrecen
Csiszológép - 1 év garanciával